Wednesday, December 22, 2010

nightmare ku :(

Hari-hari ku lalui macam biasa.Alhamdulilah. 
Aku tak tahu kenapa aku menjerit time tidur malam tadi
 something happen kat aku semalam. ngeri aku :x
Nak kata mimpi tapi aku rasa aku sedar time tu.
Sampai ke pagi ni aku lebih banyak mediamkan diri bila mak tanya.
Aku masih tak leh nak cita ngn mak apa yang aku rasa.
Semalam aku rasa ada 'something' mengganggu aku.
aku menjerit sebab aku sangat2 takut :( ngeri aku~
Lepas baca doa yang patut baru aku dapat lelapkan mata.
Sebelum tidur pun aka dah baca doa juga.biasanya alhamdulilah
aku tidur lena sampai ke pagi tanpa ada gangguan.

Mak aku pelik nagn sikap aku.
Sies, aku tak pernah tidur kat bilik aku sendiri sejak 3 bulan
yang lalu. entah kenapa, aku tak suka tidur kat bilik aku
bilik aku guna macam ne orang lain guna bilik dia gak.
cuma aku tak tidur kat bilik aku. aku tak selesa.
*aku c tauk knk.p sies ku x selesa..maka bilik dikpun.

p/s: Ya Allah,engkau tempat ku berlindung. Lindungilah aku dari sebarang gangguan diluar batas kemampuan ku.amin.







berminat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...